Weboldalunk karbantartás alatt áll. Az esetleges kiesésekért, hibákért elnézést kérünk. Köszönjük!
H i r d e t é s
Hirdetés

Hasznos info

Tisztelt érdeklődő!

A mindenki számára nyitott honlapunk lehetőséget biztosít mindazok számára akik rendezvényeket szerveznek, vagy tudomásuk van egy érdekes rendezvényről, mely Udarhelyszéken történik ingyenesen feltölthetik erre a honlapra!

Az itt megjelent információkat két nagy csoportba osztjuk:
  1. Nem ellenőrzött információ
    – ide kerülnek azok a rendezvények, melyeket olyan személyek (vagy szervezetek) töltenek fel, akik nincsenek jelen az adatbázisunkban.
  2. Ellenőrzött információ
    – azon személyek vagy intézmények eseményei kerülnek ide, melyek szervezői jelen vannak adatbázisunkban és kapcsolattartó személyen keresztül bármikor leellenőrizhető

Hogy az Ön információi „Ellenőrzött információ”-ként jelenjenek meg kérem vegye fel velünk a kapcsolatot az elérhetőségeknél található lehetőségek egyikén.

Ha szeretne időben értesülni az udvarhelyszéki eseményekről, akkor iratkozzon fel hírlevelünkre. Ugyanakkor lehetőség van arra is, hogy esetenként SMS emlékeztetőt küldjünk az aznapi legfontosabb eseményekről.

Rólunk

A Hargita Megyei Hagyományőrzési Forrásközpont évek óta próbálkozik egy olyan eseménynaptár létrehozásában, mely pontos is, elérhető is és dinamikus is. Minden rendezvényszervező rémálma, hogy utolsó pillanatban derül ki, hogy az adott napon, az adott órában hasonló rendezvények vannak más helyszíneken. Kisvárosunk népessége nem igazán teszi lehetővé, hogy egyidőben több kiállítás vagy könyvbemutató legyen, hisz a célközönség közel azonos. A program nem akadályozza meg, hogy azonos időpontban legyenek rendezvények, de már az információ feltöltésének pillanatában figyelmezteti a szervezőket erre. Ezért nagyon fontos, hogy bárki, aki leszögezi eseménye időpontját és helyszínét azonnal töltse fel a honlapra, hogy mások is időben értesülhessenek róla.
Az események később még módosíthatók. Tehát, ha ütközés van, akkor közös megegyezésre megoldhatók ezek a kérdések.

Nem titkolt célunk, hogy ne csak az székelyudvarhelyi eseményeket jelenítsük meg, hanem a környék rendezvényeit is, hisz az ide látogató turisták folyamatosan programokat keresnek. A mai technikai lehetőségekkel bármilyen kis rendezvény megkaphatja a kellő nyilvánosságot és ezáltal nagyobb érdeklődésre számíthat. Az események megjelenítésével nem áll szándékunkban túllépni Udvarhelyszék határát. Hargita megye további régiónak rendezvényeit a www.szeredainfo.ro és a www.gyergyoinfo.ro honlapokon lehet megtekinteni.

Ez a honlap nem csak arra ad lehetőséget, hogy az elkövetkező eseményeket láthassuk, de visszamenőleg is megnézhető, hogy ki, mit, mikor és hol szervezett. Ezekhez akár kommentárokat, észrevételeket fűzhetünk, melyek a visszatérő események, színházi előadások, táborok stb. szempontjából bizony nagyon fontosak lehetnek.

Célcsoportunk

A portál célcsoportja elsősorban a udvarhelyszéki közönség. Alapelvünk az, hogy minél átláthatóbb, könnyen kezelhető, ugyanakkor látványos és esztétikus felületet hozzunk létre. Talán a legfontosabb szempont az volt, hogy bárki – érdeklődési körének függvényében – a lehető legrövidebb úton (esetenként akár kattintás nélkül is) eljusson a számára fontos információhoz. Egy másik fontos szempont pedig, hogy az események feltöltése a lehető legegyszerűbb legyen, hogy bárki 1-2 perc alatt fel tudjon tölteni egy programot az oldalra, így bíztatva mindenkit, hogy aktív használója legyen a portálnak. „Több szem többet lát” elv alapján arra hívunk mindenkit, ha ötletei vannak, hogyan lehetne még hatékonyabbá tenni a honlap működését, esetleg hibát észlel a használata során, írjon nekünk, hogy folyamatosan fejleszthessük, javíthassuk közös portálunkat.

Reklámok

A honlapon lehetőség van fizetett reklámfelületek bérlésére valamint bizonyos események fokozott reklámozására.
Ezzel kapcsolatosan kérem érdeklődjön elérhetőségeinken.

H i r d e t é s
Partnerek Szekelyfold Más Rádió Kreativ Project Székelyszentlelek hircentrumpontro Régió Magazin Erdély TV Duna Stúdió Digital 3 Televízió Star Radio